INTERIM | klant

DIRECTEUR MINISTERIE


De opdrachtgever is eindverantwoordelijk directeur bedrijfsvoering van een landelijk opererende organisatie. De organisatie kent een hoog politiek bestuurlijk gehalte, waar veel aandacht uitgaat naar de effecten van het handelen op de maatschappij. De zakelijke kant is een ondergeschoven kindje en moet nu worden doorontwikkeld. Die zakelijk kant heeft inmiddels de aandacht van de Rekenkamer en dus de minister. Het doet er nu toe! De directeur krijgt de opdracht orde op zaken te stellen; daarvoor is zij binnengehaald.
De opdrachtgever is het type recht-door-zee; no-nonsense; aanpakken. Een resultaatgerichte manager. Zij houdt niet zo van politieke spelletjes en is functioneel ingesteld; de klus moet geklaard. Er ligt een dossier op tafel dat de aandacht heeft van veel spelers en het moet binnen 6 maanden opgelost worden. Het sleept zich overigens al ca 3 jaar voort.
De opdrachtgever schakelt met Enforz. Zij wil een partij waar zij vertrouwen in heeft dat die in co-productie met haar, de klus klaart. Een partij die de rug recht bij tegenwind en niet schuwt om schrammen op te lopen. Een partij die expert is in dit soort klussen en die zij ook het vertrouwen kan geven, omdat zij weet dat het maximale zal worden gedaan wat nodig is. Enforz is een partij die wel wat op haar lijkt; dat schakelt gemakkelijk.

9 juli, 2018