DNA

VAN ENFORZ

Stavast
Hoe steviger de storm, des te krachtiger Enforz opereert. Met een no-nonsense aanpak die gericht is op de essentie van de zaak. Ervaren interim managers en consultants die durven doen, aanpakken en ondernemen. Mensen die hun vak verstaan. Professionals die samen met u de heetste vuren trotseren en schijnbaar onbereikbare ambities realiseren.

Roots in Zaans erfgoed
De roots van Enforz liggen in de Zaanstreek, een gebied met veel en bijzonder industrieel erfgoed. Een regio die symbool staat voor vakmanschap, vertrouwen, eerlijk werken en een stabiele koers. Dat wij daar als bedrijf deel van mogen uitmaken vervult ons met trots. Vandaar dat we de beginletter van ‘onze’ streek in de bedrijfsnaam hebben opgenomen.

Gezond ondernemen
Enforz, gezond en ondernemen horen bij elkaar. In onze programma’s geven wij daaraan onze eigen invulling. Zoals met de Masterclass Ontluikend Ondernemen op de basisscholen. Of door aandacht te vragen voor de kwetsbaarheid van een goede gezondheid. In het bijzonder door ons Sinterklaas programma voor kinderen in Kinderziekenhuizen waaraan elk jaar Verkade een mooie bijdrage levert met chocoladeletters en de wielervereniging HSV De Kampioen met ‘fietspieten’.