ENFORZ INTERIM

INTERIM MANAGERS, CONSULTANTS EN ONDERNEMERS
De (senior) interim managers, consultants en ondernemers van Enforz zijn op de eerste plaats interim professionals. De specialisten hebben een solide financiële en zakelijke achtergrond en veel ervaring in de bedrijfsvoering van organisaties. Zij vervullen als tijdelijke versterking sleutelposities en sleutelrollen op senior management niveau.

Voor ‘special operations’ werken wij met professionals die voor de duvel niet bang zijn om de meest lastige klussen te klaren: ‘hellfighters’ en ‘troubleshooters’. Wanneer organisaties of bedrijfsonderdelen in zwaar weer zijn terechtgekomen, dan helpen zij om de organisatie zo snel mogelijk weer een gezonde basis te geven.

Interpreneurs zijn (interim) professionals met een CEO achtergrond in het MKB of zijn ondernemers. Deze ondernemende professionals worden ingezet op eindverantwoordelijke functies in het MKB of in de rol van co-pilot, naast de DGA als Chief Entrepreneur om het ondernemend vermogen te ontwikkelen, versterken of te ‘zijn’. Zij hebben een typische ‘founders mentality’ .

Onze mensen en de mensen met wie wij werken hebben een ‘Enforz-DNA’. Dat DNA laat zich typeren als: Durven Doen; No-Nonsens; Zakelijke Aanpak. Het zijn mensen die de mouwen opstropen, de rug rechten en tegenwind niet schuwen. Onze klanten ervaren ons als wat eigenwijs, onbevangen, creatief, recht door zee en vakkundig.

MAATWERK AFSPRAKEN
De inzet geschiedt in de vorm van afzonderlijke interim-, projectopdrachten of via samenwerkings- overeenkomsten/ partnerships. Voor Enforz als boutique interim management bureau is het maken van maatwerk afspraken voor iedere inzet heel gebruikelijk en vanzelfsprekend.

VOORBEELDEN VAN FUNCTIES, POSITIES, ROLLEN:
Directeur, manager, hoofd en senior consultants corporate, bedrijfsvoering, SSC’s, financiën, P&C, Governance, Risk & Compliance, Audit. CEO, CFO. Senior business controllers. Verander-, verbeter-, transitie-, transformatie- of, realisatiemanagers of -consultants. Ondernemer, interpreneur, Chief Entrepreneur (CE).

Logo Logo

Interim manager, Haarlem.

Als ondernemende interim manager ben je door Enforz met zorg geselecteerd. Om de relatie kracht bij te zetten kun je bijvoorbeeld net als hun recruiter participeren in hun Masterclass Ontluikend Ondernemen. Een prachtig mvo-initiatief dat je weer doet beseffen: "docendo discimus".

Logo Logo