PORTFOLIO

ENFORZ VENTURING
Enforz Venturing opereert sinds enige tijd als business venturist en kent hierin een groeiend succes. Elke dag opnieuw werken wij samen met anderen hard aan het succes van veelbelovende business en maatschappelijke ventures. Zie verder onze pagina Enforz Venturing voor nieuwe, lopende of voorbeeld ventures.

ENFORZ INTERIM
Enforz Interim is als interim bureau sinds 1993 werkzaam, vanaf 10-10-2010 onder de naam Enforz. Enforz is te typeren als een boutique bureau werkzaam voor een hechte klantenkring. Met ons kleinschalig en hoogwaardig karakteristiek hebben wij inmiddels ruim honderd opdrachten uitgevoerd. Voorbeelden van bedrijven en sectoren waar wij werkzaam zijn:
diverse microbedrijven van bouw tot opleidingsbedrijf. MKB bedrijven tot honderden medewerkers in sectoren als tuinbouw of vervoer. Financiële instellingen als ING of De Nederlandsche Bank. ZBO organisaties of agentschappen als Halt, Reclassering, CBS of NFI. Complexe omvangrijke non-profit organisaties zoals de Politie. En verder onder meer gemeenten, provincies, shared service organisaties.
Zie ook de voorbeelden van functies, posities en rollen hier: Enforz Interim.

Logo Logo

MKB bedrijf in Noord Holland.

De markt beweegt en je moet mee. Anders stagneren de zaken. Dan heb je iemand nodig die je kunt vertrouwen en aan wie je zaken kunt overlaten. Dan valt soms “Red Adair” en moest ik wel glimlachen. Maar toch heb ik ze zo ervaren: hellfighting Enforz; niet bang voor schrammen!

Logo Logo