WIE WIJ ZIJN

PETER REIJNS

Partner | Oprichter
peter.reijns@enforz.nl
+316 5337 8724 | LinkedIn

THEO VERSTRATEN

Senior Manager
theo.verstraten@enforz.nl
+316 4466 6509 | LinkedIn

ONS NETWERK

ONS NETWERK

Enforz staat voor de ‘kracht van ondernemen’. Een filosofie voor een wereld die vraagt om een sterk ondernemend vermogen van ons allemaal, waarin het individu en organisaties zich in steeds wisselende samenwerking betekenisvol verhouden tot elkaar. Een wereld waarin gezond ondernemende organisaties succesvol zijn.

 

Met als gedeelde ambitie en wenkend perspectief ‘gezond ondernemende organisaties’ voor ogen, vervult Enforz in die wereld en in zijn netwerk de rol van ondernemer, venturist en ondernemende senior interim manager.

 

Enforz ontwikkelt de kracht van ondernemen via samenwerking met vele tientalle experts en honderden ondernemende interim professionals die het netwerk vormen waar Enforz deel van uitmaakt. Het netwerk in zijn geheel vormt daarmee de kracht van ondernemen. De rollen en posities van samenwerkende partijen wisselen in de loop van de tijd en per vraagstuk: opdrachtgever, eigenaar, partner, interim manager, ondernemer, adviseur, expert, accountmanager, opdrachtnemer, associate partner en meer. De precieze invullingen zijn secundair aan het primair doel: het ontwikkelen van gezond ondernemende organisaties.

 

Als netwerkorganisatie zijn wij zeer vertrouwd met en ervaren in het schakelen met ons netwerk en het aangaan van succesvolle samenwerkingen, met respect voor ieders expertise, rol en betekenis. En met oog voor elkaar belang en ieders succes.

 

Versterk uw organisatie op sleutelposities en voor sleutelrollen met Enforz Interim of ga met Enforz Venturing partnerships aan om maatschappelijke of business opportunities te ontwikkelen tot operationele business. Samen met u en onze netwerkpartners ontwikkelen wij ondernemend vermogen, bouwen wij gezond ondernemende organisaties en daarmee een sterk ondernemend en welvarend Nederland.